Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

torsdag 12. april 2012

Et portrett av Evja Stadion

Evja Stadion er Hasle Hageby 5 FK sin hjemmebane. Den ligger et steinkast fra spillende manager Mr. Ks bolig, men det som er det mest spesielle med Evja Stadion er at den ligger midt ute i vannet mellom Hasle Hageby og golfbanen på Hafslundsøy!

 
(Evja Stadion før Varteig League sesong 1)

At Hasle Hageby 5 FK valgte å legge hjemmebanen sin på dette stedet var selvfølgelig på grunn av at det var mulig for publikum å sitte i ring rundt hele banen å se kamp uten at klubben trengte å sette opp noe annet enn en provisorisk tribune. Evja Stadion var lettest å vedlikeholde og ikke minst å spille på på vinteren da det er is på vannet. På vinteren sloddet banemannskapet isen og la kunstgress oppe på isen.





Det første HH5FK gjorde da klubben ble opprettet i 2010 var å hente inn Mr. Ks gamle venn Tor Lunde som tidligere har jobbet som banemann på Sarpsborg Stadion som fikk en ny rolle som banemann/journalist i klubben. Det var ingen tvil om at HH5FK trengte en meget rutinert banemann som kunne ta seg av de store utfordringene rundt Evja Stadion, og Tor har frem til i dag håndtert disse utfordringene på en glimrende måte!  

(HH5FKs banemann Tor Lunde (til høyre) viser sine to lærlinger vannpumpe systemet utenfor Evja Stadion)

I løpet av Varteig League sesong 7 solgte HH5FK en av klubbens unge spillere, og dette salget genererte hele 7 200 060 econ til HH5FKs klubbkasse. HH5FK brukte ca 2 000 000 econ av disse pengene til å oppgradere Evja Stadions fasiliteter og resultatet ble slik:

(Den nye Evja Stadion ble ferdig bygget før sesong 8, og har en toppmoderne tribune som har plass til hele 1500 tilskuere)

Det er ingen tvil om at Tor Lunde og hans menn vil få en mer behagelig jobb med et slikt annleg de kommende sesongene, og det er ingen tvil om at både hjemme og borte supporterne som skal se kamper på Evja Stadion vil få det mer komfortabel før under og etter kamp. Den nye Evja stadion ble åpnet den 10.04.2012, og den første kampen som ble spilt var en treningskamp mellom Hasle Hageby 5 FK og Ingaleden FK som til slutt endte med 4-1 seier til hjemmelaget. Det blir spennende å se om Hasle Hageby 5 FK klarer å gjenskape de gode sportslige resultatene de har hatt de siste sesongene på sin nye Stadion.



_______________________________________________________________
Tor og Steinar Lunde
haslehageby5fk.blogspot.com



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar