Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

tirsdag 17. april 2012

HH5FK tinte opp en gammel Varteig Legende

Tidlig mandag morgen (16.04.2012) ble det klart at Oluf Davidsen Ulvetangen hadde skrevet under på en livstids kontrakt med Hasle Hageby 5 FK.

Denne overgangen var av det meget kontroversielle slaget da HH5FK faktisk betalte Varteig Historielag hele 3 223 100 econ for en meget godt konservert og ned frosset DNA prøve av helten som den 26.27 november 1718 ledet vill en fiendtlig styrke på innmarsj i landet, og som han senere måtte bøte med sitt eget liv for. Hasle Hageby 5 FK har gjennom et samarbeid med tidligere Hasle Hageby 5 FK legende Lasse Thøger Karlsen og hans firma PolyMed Scandie AS klart å lage en klone av den gamle Varteig helten og det var ikke tilfeldig at redningsmannen fra 1718 vil få rollen som HH5FKs nye nr1 mellom stengene fra og med Varteig League sesong 8. Siden Ulvetangen ble så tragisk drept av den fiendtlige styrken i en alder av 23 år ble HH5FK styret og deres manager Mr. K enige om at de skulle bringe Ulvetangen tilbake til livet i en alder av nettopp 23 år.

Oluf Davidsen Ulvetangen
Keeper, 23 år 

Varteig Historielags leder kommenterte salget av den verdifulle DNA prøven slik.

Kari Synnøve Lunde: "Oluf Davidsen Ulvetangen er en av se største heltene som er fostret frem i Varteig, og hans offer for bygda og ikke minst Norge da han ledet en fiendtlig styrke på villspor inn i den øde skogen mellom Varteig og Sikkeland (Ise) er for oss fortsatt uvurderlig! Vi ser selvfølgelig på Ulvetangen som en slags redningsmann, og det skal han nå også få sjansen til å være for HH5FK i form av sin keeper rolle i klubben! Det er ingen tvil om at vi som er medlemmer av Varteig Historielag vil bruke våre sesong kort på Evja Stadion flittigere enn før nå som vår store helt står mellom stengene deres!"


Til minne om Oluf Davidsen Ulvetangen som 26.27 novemer i 1718 ledet vill en fientlig styrke på innmarsj i landet og måtte derfor bøte med livet. Reist med takk fra bygdefolket i Varteig 1.juni 1930.

HH5FKs manager Mr. K kommenterte kjøpet/kloningen slik "Ulvetangen er en meget spennende og ikke minst uredd spiller. Selv om han nå er tilbake i bygda er han meget god i lufta, og vi håper at han kan bli en like stor helt for HH5FK supporterne de kommende sesongene som han har vært for Vartinger flest de siste drøyt to hundre årene ;)"



_______________________________________________________________
Tor og Steinar Lunde
haslehageby5fk.blogspot.com






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar