Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

søndag 19. oktober 2014

Gullfest nummer 13 på Evja Stadion

Håkon Håkonssons Gylne Mjødbeger er for niende gang på plass i skapet på Evja Hytta etter nok en thriller sesong mellom Hasle Hageby 5 FK og 1734 Svingen I.L i Inga Ligaen. Mr. Karlsen og hans menn leverte for andre sesong en eksepsjonell sesong, men ble denne gangen også slått på målstreken av storebror Mr. K og hans menn. Det feires nå med brask og bram på Evja Hytta, Evja Puben, på HH5FK grill og i den provisoriske telt leiren som HH5FK supporterne har satt opp nede på Evja!




Som alltid er samtlige spillere og managere invitert til fest, og noe av det som står på menyen er BigOls sine legendariske barkebrød og Carl Kongen sine gjeddekaker, så mye pokal øl man kan hive innpå, grill delikatesser fra HH5 grillen med så mye tilbehør du klarer å dytte ned etter god gammel VL-Grill tradisjon, musikk innslag fra Stuttering StanleysHandy Hunks og Friendship og selvfølgelig "Pike Fishing In Glomma With Carl Kongen and Kaffe Lars" på storskjermen på Evja Pub.

Bilde fra Old School kampen mellom VL Allstars og HH5FK
fra Evja Festen etter sesong 17
HH5FK skal også underholde de som er interessert i fotball med vennskapskamper mot Hiffærne IF, og to ikke avtalte motstandere i løpet av preseason.

På mandag skal den tradisjonelle publikums favoritten Evja Old School kampen mellom et sammensatt lag av VL legender og HH5FK spilles! Denne gangen skal lagene bestå av gamle VL legender som Per Stubsveen, Arne Kæll, Sir Lasse Th Karlsen, Asbjørn Engebråten, Carl Henrik Simensen, Andre A-E Karlsen, Sander Nordahl Marcus William Reid, Vidar Gallis, Mats Grønn, Håvard Olsen, Christian Jacobsen, Per Braadland, Kent Jensen, Gerrard Simensen, Eivind Brenne med fler. Lagene skal styres av Mr. Karlsen og Mr. K!



Mr. K fortalte oss dette inne på Evja Stadion tidligere i dag.....

Gratulerer med klubbens trettende VL Gull Mr. K! Det ble grei skurring og null tap til slutt ;)

Stemningsbilde utenfor Evja Pub tidligere i dag....
Mr. K: Grei skurring er vel en bitteliten overdrivelse gutter, men null tap stemmer bra! Svingen fulgte oss helt til sesongens aller siste serierunde denne sesongen også, men som så mange ganger tidligere beviste storebror seg sterkest, smartest, best taktisk osv osv til slutt. Selv om det ble som dere sa "grei skurring" til slutt beviste Svingen virkelig at de kan være en skikkelig utfordrer og ikke minst en pain in the a... for oss. Mr. Karlsen forfulgte oss gjennom hele sesongen, og jeg må innrømme at det til tider var slitsomt! Med det aldrende laget vi har pr i dag er jeg dessverre redd for at neste sesong blir enda mer slitsom, men det er selvfølgelig på tide når vi har kapret hele tretten av totalt 18 Gull i løpet av VL historien. Vi har selvfølgelig ikke lyst til å fra oss Gullet noen gang, men jeg håper og frykter at det vil bli flere lag som melder seg på i toppen av inga Ligaen allerede neste sesong. Lag som SFK, Hasletoppen, HH3BK, Svingen og Ø. Sletta tror jeg vil bite mye hardere fra seg neste sesong og Bukkhornet er et lag som jeg garanterer at vil være med å kjempe i toppen om få sesonger............. 

Vi gleder oss allerede til den kommende VL sesongen Mr. K! Gratulerer med Gull nr 13!!!

Mr. K: Takk for det gutter ;)
X13





_____________________________________________________________________
Tor og Steinar Lunde

haslehageby5fk.blogspot.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar