Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

lørdag 23. mars 2013

HH5FK tjuvstarter med Gull festen

Etter en sesong i skyggen
av lillebror Svingen
kunne endelig Mr. K
slippe latteren og
gleden løs igjen!

"Håkon Håkonssons Gylne Mjød Beger" er endelig på vei tilbake til Hasle Hageby 5 FK 
sitt trofèskap etter at HH5FK slo Bede FC 2-0 på Evja Stadion lørdag kveld!

Hasle Hageby 5 FK hadde store problemer med å bryte ned et ultra defensivt Bede FC lag som kom til Evja Stadion med hensikt om å ta 1 poeng, og det var ingen tvil om at Mr. K og hans menn gikk frustrerte i garderoben på stillingen 0-0 etter 45 spilte minutter. Den andre omgangen startet som den første, men etter 50 min valgte Mr. K å sette inn Sir Lasse Th Karlsen for en lite effektiv Håvard Bøe som forøvrig fikk sjansen fra start i kveld. Byttet hadde umiddelbar effekt da nettopp Sir Lasse dunket inn en heading bak en forfjamset Billeba Birkeland bare 4 minutter senere etter et glimrende innlegg fra barnebarnet Gabriel Reid Karlsen.....

12 minutter senere hamret Gabriel J R Karlsen spikeren i kisten selv med et glimrende frispark fra drøyt 30 meter som sørget for at det vil bli yrende liv på Evja Hytta de kommende ukene! HH5FK supporterne, Mr. K og ikke minst HH5FK spillerne samlet seg og gikk sammen i et seierstog ned til Evja Hytta rett etter kveldens match, og vi fikk en liten kommentar fra HH5FK sjefen noen timer etter kveldens seier......................

Steinar: Skål Mr. K!!! Gull nr 7 er i boks 2 runder før sesong 11 er ferdig spilt! Kommentar....


HH5FK supporterne slapp gleden og drikkelysten løs
på Evja Hytta minutter etter at Gull nummer 7 var
et faktum. Noen fuktige uker på puben garanteres!

Mr. K: Gullet er endelig tilbake der det hører hjemme gutter!!! Jeg sa før denne sesongen at det måtte ha vært "a glitch in the matrix" at noe annet lag enn HH5FK kunne heve begeret etter sesong 10, og det er en mildt sagt glimrende følelse å være klar over at jeg skal bælme pokal øl fra "Håkon Håkonssons Gylne Mjød Beger" fra og med kl 16.00 på søndag ;) (Svingen manager Mr. Karlsen skal overrekke begeret under en familie middag hjemme hos brødrene Karlsens mor på søndag)





Tor: For meg ser det ut som om festen allerede er i gang her på Evja Hytta Mr. K ;)


Evja Pub 


Mr. K: Selv om det er 2 runder igjen av sesong 11, og den tradisjonelle Gull festen på Evja Stadion ikke starter før sesongen er over valgte vi å kjøpe inn både pokal øl og pizza fra Varteig Gatekjøkken for en aldri så liten tjuvstart på Gull festen for supporterne og spillerne på Evja Hytta sitt nybygg Evja Pub. Puben er bygget sammen med Evja Hytta (på baksiden), og her vil det i fremtiden være mulig å spise mat bestilt direkte fra Varteig Gatekjøkken, se HH5FK kamper på storskjerm, drikke pokal øl og Jagerbombs. Vi har også bestemt at vi skal gi lokale band sjansen til å spille for døra på lørdagskveldene og på torsdager ber vi inn til tv-serie maraton i regi av HH3BK manager Carl "Kongen" Nabo for de som har like lite å gjøre som oss to på fritiden ;)




Steinar: Høres ut som dette vil bli et glimrende møtested for folk med HH5FK i sitt hjerte Mr. K! Ikke glem at den virkelige festen starter neste helg, og at dere må spare litt krutt frem til det ;) Gratulerer med kveldens seier, og ikke minst Gull nr 7 ;)



Mr. K: Takk for det Gutter ;) Jeg kan love dere at det ikke skal bli noe stort problem ;) 




              





____________________________________________________
Tor og Steinar Lunde
haslehageby5fk.blogspot.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar