Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

søndag 17. november 2013

Gullfest nummer 9 på Evja





Håkon Håkonssons Gylne Mjødbeger er for niende gang på plass i skapet på Evja Hytta etter nok en thriller sesong mellom Hasle Hageby 5 FK og Hasle Hageby 3 BK i Inga Ligaen. Kongen og hans menn leverte for andre sesong en eksepsjonell sesong, men denne gangen var det Mr. K sine menn som dro det lengste strået til slutt. Det feires nå med brask og bram på Evja Hytta, Evja Puben, på HH5FK grill og i den provisoriske telt leiren som HH5FK supporterne har satt opp nede på Evja!


HH5FK supporterne koser seg på teltplassen ved Evja Stadion
Som alltid er samtlige spillere og managere invitert til fest, og noe av det som står på menyen er Carl Kongens legendariske barkebrød og gjeddekaker, så mye pokal øl man kan hive innpå, grill delikatesser fra HH5 grillen med så mye tilbehør du klarer å dytte ned etter god gammel VL-Grill tradisjon, musikk innslag fra Handy Hunks og selvfølgelig "Pike Fising In Glomma With Carl Kongen and Kaffe Lars" på storskjermen på Evja Pub.

HH5FK skal også underholde de som er interessert i fotball med vennskapskamper mot SFK, Apolloveien Galaxy og selveste Varteig IL i løpet av preseason.

På mandag skal også den tradisjonelle publikums favoritten Evja Old School kampen mellom Hestmoen United og HH5FK spilles! Denne gangen skal lagene bestå av gamle VL legender som Per Stubsveen, Arne Kæll, Sir Lasse Th Karlsen, Asbjørn Engebråten, Kenneth Møller, Vidar Gallis, Håvard Olsen, Christian Jacobsen, Per Braadland, Kent Jensen, Gerrard Simensen, Eivind Brenne med fler, og lagene skal styres av Mr. C og Mr. K!

Bilde fra Old School kampen mellom Hestmoen og HH5FK
fra Evja Festen etter sesong 12
Tidligere i dag fikk vi også en aldri så liten kommentar fra Mr. K som stolt viste frem begeret....

Gratulerer med Gull nummer 9 Mr. K! Det ser virkelig ut til at folket koser seg på festen denne gangen også,

Mr. K: Takk for det gutter! Gullet er endelig tilbake på Evja Hytta etter to meget tøffe sportslige sesonger. Kongen har virkelig gitt oss konkurranse om begeret i løpet av sesong 13 og 14, og selv om vi atter en gang står på toppen av VL må vi gi Kongen mye ros for det han har fått til med HH3BK de to foregående sesongene! Når det er sagt er vi MEGET happy med å ha begeret tilbake der det hører hjemme, og jeg innrømmer allerede nå at målet for den kommende sesongen blir å hente hjem beger nummer ti ;) 



        




_____________________________________________________________________
Tor og Steinar Lunde

haslehageby5fk.blogspot.com