Hasle Hageby 5 FK

Forkortelse: HH5FK
Hjemmebane: Evja Stadion
Klubbhus: Evja Hytta
Manager: Mr. K
Visekaptein: Svein Inge Fjærvik
Junior trener: Lasse Thøger Karlsen
Journalister: Tor og Steinar Lunde
Banemann: Tor Lunde

Meritter:
Gull - Sesong 1
Sølv - Sesong 2
Sølv - Sesong 3
Bronse - Sesong 4
Gull - Sesong 5
Gull - Sesong 6
Gull - Sesong 7
Gull - Sesong 8
Gull - Sesong 9
Sølv - Sesong 10
Gull - Sesong 11
Gull - Sesong 12
Sølv - Sesong 13
Gull - Sesong 14
Gull - Sesong 15
Gull - Sesong 16
Gull - Sesong 17
Gull - Sesong 18
Månedens lag: Januar 2013
Månedens lag: Juni 2012
Månedens lag: Mars 2012

onsdag 5. juni 2013

Hasle Hageby 5 FK - VL mestere - Sesong 12

Etter å ha kastet bort matchball nummer en mot HH3BK på lørdag (2-1 tap) sikret Hasle Hageby 5 FK seg tirsdag (04.06.2013) klubbens åttende Varteig League Gull da de slo den gamle trippelmesteren Hestmoen United 3-0 på Evja Stadion! To scoringer fra Emmanuel Reid Karlsen og en scoring fra Åsmund Lunde sørget for at HH5FK også kunne feire en av klubbens enkleste tre poenger mot Mr. C sine menn som hadde tatt den meget korte turen fra nabofeltetHH5FK kan dermed konstatere at "Håkon Håkonssons Gylne Mjødbeger" blir stående i trofèskapet på Evja Hytta i minst to sesonger på rad!




I kveld inviterer HH5FK samtlige Varteig League managere til en før Gullfest på Evja Pub fra kl 17.00. HH5FK har leid inn selveste Carl Nabo "Kongen" som skal stå for tilberedning og ikke minst steking av sine legendariske barkebrød. Det vil selvfølgelig også bli servert gratis pokal øl, paprika potetgull og grillmat av alle slag i god gammel VL-Grill tradisjon. På storskjermen vil det også være mulig å følge åpningskampen i U21 EM mellom Israel og Norge!


Det er nok mange som ikke er klar over at Carl Nabo "Kongen"
er en kløpper på tilberedning og steking av barkebrød.
(Her fyrer han opp grillen i kjent stil under fjorårets VL Grillings)

Rett etter gårsdagens kamp fikk vi følgende kommentar fra Mr. K.................

Steinar: Gratulerer med Varteig League Gull nummer 8 Mr. K! Dere kastet bort muligheten til å sikre dere Gullet på lørdag mot naboen, men en enkel 3-0 seier vs Hestmoen Utd på Evja i går betyr at Gullet nå er 100% i boks ;)

Mr. K: Det stemmer gutter ;) Det er alltid en god følelse å se på tabellen at det ikke er mulig for de andre lagene i divisjonen å ta oss igjen, men for å være 100% ærlig så håper jeg at vi får litt hardere konkurranse fra de andre lagene i Inga Ligaen neste sesong! Vi har en luke på hele 10 poeng ned til andre plassen i topp divisjonen med to kamper igjen å spille av sesongen, og jeg skal være den første til å innrømme at de som følger VL tett hver uke sikkert ønsker seg en litt tettere, jevnere og mer spennende innspurt i Inga Ligaen! Det blir spennende å se hva som skjer i løpet av de 2-3 neste sesongene, for vi er jo snart nødt til å starte med et aldri så lite generasjon skifte.

Tor: Etter hva vi kan forstå har dere tenkt til gjennomføre preseason før sesong 13 på den gamle Evja Stadion!?

Bilde fra hjemme seieren mot Hestmoen United på den gamle
Evja Stadion i sesong 3 (Kampen endte til slutt 2-1 etter scoringer
fra Vidar Gallis/HH5FK (2) og Espen Aamodt/Hestmoen)
Evja Stadion (Retro style)
Evja Stadion (Retro style)
Mr. K: Det stemmer gutter! Supporterne våre har mange gode minner fra den stadion, og selv om både vi og våre motstandere blir nødt til å spille en litt annerledes fotball enn det vi gjør pr i dag på den nye og litt mer moderne Evja Stadion blir det et artig og litt nostalgisk tilbakeblikk på vår VL historie ;) Det blir spennende å se hvem som tørr å ta utfordringen og takker ja til våre forespørsler om vennskapskamper om noen få dager ;)

Steinar: Vi gleder oss til i kveld, til den virkelige Gullfesten og ikke minst en nostalgisk preseason Mr. K! Gratulerer nok en gang med Varteig League Gull nummer 8!!!

Mr. K: Takk for det gutter ;)




               




_____________________________________________________________________
Tor og Steinar Lunde

haslehageby5fk.blogspot.com